En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıkan kötüın ve ali ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa güvenilir kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın simultane kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla esaslı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) asliye amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir katındaki tütün, yangın, doğal gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara geçişini kösteklemek veya kabil evetğu kadar geciktirmektir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere yaraşır olup olmadığını belirlemek derunin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel durum simultane kapının olanaklı olan en az saat kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı yangın kapısı âdem esenlığını koruyup yangın ve esrar tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapısında kilit ve şube mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları evetşamsal önem taşımakta olup maliyetten kısmak amacıyla antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak vadi belirlenmelidir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin tıknaz halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil durum önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Özellikle hassas ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Firmaların genel olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; adida mevcut Garaj yerine iniş için Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Report this wiki page